Синът на Валери Божинов и Алисия - Валерко, още тъгува за вратаря на националния ни отбор Ники Михайлов, пише „Всеки ден". Мъникът чувства като свой по-голям брат бившето гадже на майка си.

По време на над 2-годишната връзка на фолк дивата Алисия и Ники вратарят отглеждаше Валери-младши и прекарваше с него повече време, отколкото родния му татко. Двамата често ритаха заедно, защото първокласникът мечтае да тръгне по стъпките на родителя си и батко Ники.

Докато майка му пееше вечер по кръчмите, Валерко бе поверяван на грижите на сина на Боби Михайлов. Алисия и Ники се разделиха малко преди празника на влюбените 14 февруари и оттогава Божинов-младши постоянно говорел на фолк дивата за батко си Ники и питал няма ли да се видят и да поритат заедно. Изпълнителката на „Карамел" обаче не иска и да чуе за бившия си, когото хвана в изневяра с красива пловдивчанка.

Впоследствие Алисия се метна в обятията на друг футболист - Мартин Камбуров, а след това се опита да се върне при по-бившия си и баща на сина си Валери Божинов, който междувременно се раздели с жена си Николета Лозанова. Божинката не прие обратно Ася, както е истинското име на изпълнителката, и тя се ориентира към друг богаташ - Георги Станоев - Бирмата.

Чувствата на Валерко към втория му татко не са едностранни, защото на деня на детето Малката перука честити на „брат си" и публикува общ фотос в социалната мрежа „Фейсбук".