С мощен джип БМВ Х5 вече фучи по софийските булеварди тв журналистката Валя Ахчиева, пише „Всеки ден".

Добилата популярност с разследващите си репортажи мисис „Открито" не може да се нарадва на лукса и управлява лъскавото черно возило със самочувствието на рали състезател.

Седнала зад волана на бавареца, Валя оглежда отвисоко шофьорите на по-скромните марки коли и не пропуска да ги задмине. Безпардонното й поведение на мутреса на пътя обаче нерядко й докарва неприлични знаци от разгневени водачи, които обаче телевизионерката подминавала с каменно изражение.

За да не отстъпва по блясък на немското чудовище, Валя използва светофарите, за да се погледне в огледалото и да освежи макиажа си.

На кръстовището преди НДК, в понеделник журналистката използва минутките, като успя за отрицателно време да си сложи спирала за мигли и ярко червило. Като приключи, Ахчиева доволно се погледна в огледалото и натисна газта на джипа, изпреварвайки със замах всички останали коли по булеварда.

Откакто се е метнала на БМВ-то, прехвърлилата 50-те дама вече не стъпва пеша и пришпорва джипа даже ако се наложи да мръдне до съседната пряка, одумват я съседите й.

Те със завист отбелязват, че отдавна разведената Ахчиева вероятно си е намерила богат любовник, който я е зарадвал със скъпата кола.

Едва ли със заплатата в държавната телевизия може да си позволи подобен лукс, коментираха пък пешеходци, които станаха свидетели на високия автостандарт на популярната тв-водеща.