Валя споделя, че се чувства щастлива от успеха на актуалния си сингъл "Все си ти", който излезе в средата на месец август.

"Наистина се радвам на невероятен успех на моята нова песен "Все си ти". В днешно време трудно се раждат хитове, които да бъдат истински попадения. Много съм щастлива, е хората ме спират и коментират този мой успех. Почти няма човек, който да не я харесва, а в днешно време да се харесаш на всички, това е невъзможно" - казва тя в "Звездно", пише signal.bg.

За специалното участие на Галин в проекта, певицата разказва, че не е било преднамерено, но пък се е получило изключително добре.



"Галин е младо и хубаво момче, което почитателите харесват. Той е ново име, на което сега се залага, креативен е, а и изглежда добре - това също има значение. Това, което изпя в песента, много ми харесва, получи се добре. В началото не го бяхме замислили по този начин. Това беше едно хрумване, която се реализира добре и стана хубав продукт" - обяснява изпълнителката.

Валя разкрива, че промяната й се дължи на съвкупност от много неща - нов начин на живот, работа с инструктор, който я кара да бъде стриктна в тренировките."Чувствам се много млада и жизнена" - категорична е тя.