Валя се отдаде на лятна почивка и прикани почитателите си около морето.

Тя пожела на всички да имат своята незабравима ваканция като написа във facebook профила си:

"Лятото е най-хубавият и може би най-бързо преминаващият сезон. Всичките ни желания са фокусирани в него, чакаме го с нетърпение, заради отредената ни почивка. Предвкусваме дълго протяжното излежаване на плажа, или ледения вкус на свежо мохито, дългите залези, разходките по плажа, уханието на печена риба с младо червено вино, късите ръкави, пътуването, новите места, пътеводителите, новите хора, смеха, среднощното къпане в морето, гмуркането… и най-вече вдъхновението, усещането за свобода, промяна и релакс. Щуро лято от мен...чакам ви около морето".



В страхотна форма и заредена с позитивно настроение, певицата се радва на слънцето и топлото време като не пропуска във всеки свободен момент да релаксира край морския бряг, пише signal.bg.

И през най-отпускарския сезон певицата гостува в различни кътчета на България и с песните си подарява хубави спомени на публиката. Наред с фолк хитовете си, Валя винаги изпълнява и народни песни. Тя постоянно обогатява своя репертоар с нови мелодии, а в началото на лятото тя разкри, че има 10 нови песни, част от които са фолклорни, а останалите попфолк.