Новинарката Валя Войкова ще демонстрира жокейските си умения в сцена от сериала на Любен Дилов-син за TV7, научи „Монитор”.

В проекта с работно заглавие „Осем дни в седмицата” тя е стратег във войната между две телевизии. Разтоварвай-ки напрежението върху гърба на расов жребец, блондинката ще засече на хиподрума  колежка от конкурентна медия.

Вербалният сблъсък между тях ще отключи поредица от събития в драмата, зад която стои продуцентският екип на Dream Team.

В актива си на професионална адреналинка Валя има славно минало като състезател по конна езда, скокове с парашут, полет с парапланер и ценз за инструктор по дайвинг.

Следващото щуро нещо, което й се иска да направи, е да акостира в подводна клетка на нос Добра надежда, за да храни бели акули с месо.

Клапата на сериала щракна преди месец, а първите четири епизода вече са готови, режисирани и монтирани от Зорница София.

Проектът е иновативен за родния пазар и ще смесва риалити с класически киноразказ, а премиерата му е насрочена за края на септември. Екипът на Dream Team снима под пълна пара и не по-малко от 10 часа на ден, което свежда времето за релакс на актьорите до критичния минимум.

Когато успеят да поемат въздух, все пак дамите от каста хапват свежи плодове и салати, но в повечето случаи мятат по вегетариански сандвич на крак, споделиха от продукцията за „Монитор”.

Половинката на Андрей Арнаудов – Надя Иванова, поддържа тонус с дребни сладки и черен шоколад, а Войкова презарежда с ябълки и банички.

В „Осем дни в седмицата” актьорският си потенциал ще развихри светската репортерка на TV7 Уляна Чан и гост епизодиците Мика и Христо Стоичкови.