Вальо Михов напусна VIP Brother 2016 миналата вечер, заемайки седмото място в състезанието.

Михов напусна Къщата през Изповедалнята, където го очакваше Алекс Сърчаджиева.

"Нали този петък, на финала, ще дойдеш?", попита го Алекс.

"Може и да не съм тук. Имам малко повече ангажименти", отговори й Вальо Михов.

В дейли епизода тази вечер един ще финишира на шесто място, а останалите петима Съквартиранти ще се борят за титлата „Любима звезда на България" на грандиозния финал на шоуто в петък.

Втората част на мисия „Гореща линия" изправи Миглена и Рени пред неудобните въпроси от зрителите. Всъщност, те бяха такива единствено за Рени, а Миглена се сблъска с огромна вълна от народна любов.


Линиите прегряха, а хората се надпреварваха да изразят възхищението си от „Желязната лейди", което трогна Меги до сълзи.

Big Brother даде на звездите още една възможност да се докоснат до външния свят и да чуят най-близките си хора. В мисия „Телефони" те получаваха позвънявания от най-близките си, но имаха на разположение общо време от 25 минути.

След откриването на звънящия телефон и въпросите, които трябваше да зададат, за да разберат кой е от другата страна на линията и кой търси, звездите сами трябваше да разпределят времето за разговори, така че никой да не бъде ощетен.

Майки, сестри, деца и приятелки се свързаха с Къщата, за да окуражат своите близки, а равносметката от мисията беше сълзи от щастие, смях и добро настроение.