Жан-Клон ван Дам, който се е радвал на компанията на не една и две известни жени, разкри, че с Кайли Миноуг също е имал романтична афера. Двамата са прекарали романтични дни в Тайланд през 90-те.

В интервю за в.Guardian по повод новия филм с негово участие, "Непобедимите 2", Ван Дам първоначално с неохота коментира темата.

"Знаете ли какво, по-добре попитайте нея. Тя със сигурност има по-добра памет. Аз съм на 51, имате ли представа колко пъти са ме удряли в лицето заради "Непобедимите"? Не, не, не."

След което започва да поддава: "И да кажем, че се е случило, какво от това? Кой иска да знае? Не знам, може би... Добре – да. Да, да, да. Случи се. Бях в Тайланд и наистина имахме връзка", най-накрая признава актьорът и става доста по-словоохотлив.

Нарича интимните им моменти красиви и признава, че му е било трудно да ѝ устои, тъй като и двамата били заедно на снимачната площадка на филма "Уличен боец”.

"Сладки целувки, красиво любене. Щеше да е лудост да нямаме връзка – тя е толкова красива и беше пред очите ми всеки ден, с тази красива усмивка, толкова очарователна. А и не се държеше като голяма звезда. Понеже познавах Тайланд много добре, й показах моя Тайланд. Тя е страхотна жена", заключва като истински джентълмен Ван Дам.

Само не става ясно дали по време на любовния им романс той всъщност не е изневерявал на някоя от съпругите си.

Филмът излиза през 1994 г., но не е ясно точно кога е сниман. До 1992 г. Жан-Клод е женен за третата си съпруга (за която впоследствие се жени отново през 1999 г.). С четвъртата си съпруга сключва брак през февруари 1994 г., пише blife.bg.