Френската актриса и певица Ванеса Паради не вярва в брака и сродните души.

Няколко дни, след като съпругът й Джони Деп реши да я напусне след 14-годишна връзка, звездата реши да се изповяда пред медиите при представянето на новия си филм "Cafe De Flore".

Тя разкри, че не вярва в брака и в сродните души, тъй като "ако загубиш сродната си душа, всичко рухва", пише британският вестник „Мейл он Сънди”, пише novinar.bg.

Според Паради идеята за сродната душа е красива и много романтична, когато се представя във филм или в песен, но в действителност тя я намира за страшна.

*Ванеса на премиерата (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Актрисата сподели, че във филма "Cafe De Flore" се разказва за любовта и за породените от нея радости, болки и драми, за това какво е да обичаш и да загубиш някого.

Междувременно близък до двойката източник разкри пред сайта Radar Online, че Деп вече е наел адвокати, за да уредят раздялата му с Паради.

"Джони се обърна към адвокати, вероятно, за да обсъдят как да се измъкне от тази връзка. Те не са женени, но са заедно от години и имат деца, така че няма да им е лесно да се разделят. Джони е много талантлив актьор, но изглежда не може да прикрива колко зле вървят нещата в момента", заяви източникът.

*Джони и Ванеса

Заглавна снимка: Getty Images/ Guliver