Бизнесдамата Ваня Червенкова обяви в профила си в социалната мрежа "Фейсбук", че скандалната телевизионна водеща Албена Вулева е осъдена.

Припомняме, че Вулева обиди Червенкова, и в следствие се сдоби с дело. Вижте какво написа в профила си Ваня Червенкова, публикуваме такста на поста ѝ без редакторска намеса:

"АЛБЕНА ВАЛЕНТИНОВА ВУЛЕВА... в името на народа само преди няколко дена Вие сте осъдена ОКОНЧАТЕЛНО!

Бях "кашалот, хипопотам, свиня, която трябваше да бъде заклана за мръвки, убийците ми бяха леваци, че ме гърмяли не с куршуми за едър рогат добитък, а с нормални патрони". Всъщност Вулева и Захажаева не са спирали и до този момент ..



Аз знам , че има ДЪРЖАВА, а над нея е само ГОСПОД. Ще Ви оставя и в неговите ръце, а ден преди Св.Валентин.. ще Ви пожелая ЛЮБОВ!!! Дано и двете Ви споходи, току виж сте станали нормални хора!!



Благодаря на най-добрата адвокатка ЕКАТЕРИНА ДИМИТРОВА за всеотдайността, за истинското приятелство, за високият професионализъм и затова, че продължава да търпи целият им ценизъм, както в зала, така и във фейсбук. Завела съм още дела и те продължават. И няма да престана да се боря срещу пошлостта и арогантността!!!"