Плащам си данъците в тази държава и данък обществено мнение никога няма да плащам.

За мен значение има мнението на моето семейство и приятелите. Нося на бой, на куршуми и на едни други работи. Това заяви пред Нова телевизия скандалната бизнесдама Ваня Червенкова.

„Чувствам се не като правила секс дълго време, а като тежко изнасилена. Тежко изнасилена от тази държава. Не ми се живее в такава държава! Когато бях във „ВИП брадър”, толкова бях против хората да напускат страната си. Сега ги разбирам. Затова се чувствам тежко изнасилена от тази държава. Живеем в икономическа окупация от чужди икономически концерни, които ни вкарват храните си, пълни с консерванти и ГМО”, заяви емоционално Ваня Червенкова.

„Искам Бойко Борисов да стане българския Робин Худ, да стане втория Ципрас за България. Той има тази харизма”, подчерта Ваня Червенкова.



Бизнесдамата заяви, че не изключва възможността да влезе в политиката.

Тя беше категорична, че дъщеря й е плод на осъзнат избор. „Искала съм да имам дете, не я е донесъл щъркелът. Избрах донор, той се съгласи. Дъщеря ми знае кой е баща й. Той е човек, който има свое семейство, нека го кажем така. А дъщеря ми е виждала отдалече братята си”, каза Ваня и отказа повече коментар по темата.

За най-силната си любов Антон Петров-Хамстера тя заяви: „Искам хората да разберат какъв е бил Антон Петров, а не да остане Хамстера. Той има изключителни качества като човек – невероятно чувство за справедливост, невероятен мъжкар и изключително добро сърце, което прикрива зад маска”.

Последва разходка с ферарито на бизнесдамата. Зад волана тя заяви, че от малка е мечтаела да стане или пилот не изтребител, или автомобилен състезател.

"Явно имаш големи топки", вметна Мон Дьо. "О, да. Имам по-големи топки от много мъже", заяви Ваня.

Финалът на срещата бе пред самолета, който тя пилотира заедно със своя бизнеспартньор. Запитана с какво искат да я запомнят, Ваня Червенкова отговори: "Винаги съм била изключително почтен и отговорен човек".