След страхотните разочарования, които Ваня Червенкова претърпяла от най-големите любови на нейния живот, тя окончателно се отказа от мъжете.

Напоследък се отдавала само на приятелства с нежния пол, защото били по-деликатни и рискът да я наранят бил по-малък. Последната дама, по която пламнали емоциите на Ваня, е певицата Йоана, изгонена в понеделник вечерта от „ВИП Брадър", пише „Всеки ден".

Женските страсти не са чужди на Ваня Червенкова. Макар преди години тя да не можела да си представи, че ще целуне жена, самотата дала своето отражение върху сексуалните й предпочитания. Тя неведнъж е споделяла в изповедалнята пред Биг Брадър, както и пред приятелите си в къщата, че е ужасно самотна, отдавна няма човек до себе си и най-голямата мечта й е просто да има кого да прегърне вечер.

Бизнес дамата дотолкова се отчаяла от липсата на стабилни мъже, че била готова на всичко, само и само да не заспива в празно легло. Затова на няколко пъти се пробвала с близки отношения с жени, макар че не можела да се влюби в представителки от нейния пол така, както в мъж.

Още като влязла в къщата, Ваня била привлечена от Йоана, която й се сторила интересна с това, че се държи като малко дете и постоянно има нужда някой да се грижи за нея. На Ваня страшно й допаднала физическата близост с русата певица, която отгоре на всичко била много изкусна в ласките.

Червенкова тайно търсела всякакви поводи да е близо до нея, разкриха от екипа на предаването. И докато всички камери бяха насочени към страстите между Йоана и „марионетката" Пламен, незабелязани останаха погледите на Ваня към певицата.

Лесно е обаче да се забележи ревността й към Пламен, която не е случайна, коментират и зрителите по форумите. Тя искала да обсеби изпълнителката на „Хиперсоник" само за себе си. Затова реагирала така грубо на вниманието й към мнимия милионер от Нова Зеландия. „Когато Йоана си тръгна от шоуто, Ваня плака цяла нощ за нея и беше истински съкрушена", коментираха хора зад кулисите на риалитито.

Според приятели на Червенкова тя не е хомосексуална, но напоследък жените й се стрували по-интересни от мъжете, а и можела да се разбира с тях по-лесно. Други пък коментират, че тя отдавна имала интереси към представителите на собствения си пол, но не го осъзнавала. „Открай време има нещо различно в нея, личи си по начина, по който говори, облича се и ходи. Но просто за човек като Ваня, който е постоянно под светлините на прожекторите, е добре да крие такива неща", смятат близки на бизнес дамата, която едва оцеля след стрелба по нея преди години.