С нова прическа, екстеншъни и шикозен тоалет Ваня Червенкова се появи в „Голямата уста“ с цел да схруска Евгени Минчев и да го изплюе на земята.

Какъв е този лорд, бе? Защо го оставяте да заблуждава българския народ? Той е толкова фалшив, колкото са и бижутата му. Евтини дрънкулки, които привидно блестят. Помпозни приказки на един човек, който се прехранва с платена любов, както самият той каза, и с откровено изнудване.

Ваня показа ограничителна заповед, с която й се забранява да се приближава на по-малко от 200 метра от паркетния лъв.

"Някой от вас има ли такова нещо, попита тя и разказа как се е сдобила със заповедта. Той наговори куп неверни неща за мен още като имаше предаване в една от телевизиите. Звъннах му по телефона и го помолих да ми се извини в ефир, в противен случай ще го съдя. На сутринта той вече беше изтърчал в полицията и излъгал, че съм заплашила да сложа бомба във входа на блока, в който живее. Така се сдобих с тази заповед, понеже съм застрашавала живота му. И до днес тя е в сила".

Защитиха го полицаите. Те му повярваха. Същите тези органи на реда, които след време го арестуваха, защото се качи на капака на полицейска кола във Варна и се изпика отгоре й.

Кристина Патрашкова напразно се опитваше да защити Минчев от нападките на Червенкова. Бизнесдамата не й даде думата и я засече с два факта.

Кажи ми, Криси, има ли човек в България, който празнува рождения си ден с куверти? Това единствено го прави господин Псевдолорда. Да си платиш, за да му отпразнуваш рождения ден и да му подариш и подарък. Аз по-голяма наглост не съм виждала.

В същото време съм ходила преди години и на негов благотворителен бал за събиране на помощи за сираци. Само аз и моят придружител дадохме 3000 долара. А там беше пълно с народ. После се оказа, че приходите от цялата акция са 1500 долара. Къде отидоха парите за сираците тогава?