Ваня Червенкова е хвърлила око на победителя във „ВИП Брадър“ Джино.

Блондинката много харесала младежа, но не за себе си, а за дъщеря си Никол, дочу HotArena.

Бизнес дамата 2 месеца защитаваше Бианкалана в студиото на риалити шоуто, както и на самия финал. Веднага след излизането на бившия на фолк певицата Джена от „ВИП Брадър“, тя се е запознала с него, направила му куп комплименти и не скрила, че е очарована от него.

Червенкова е очарована от него и го гледа като син, издават от обкръжението й. Тя дори решила, че Джино е достоен кандидат за сърцето на щерка й Никол и побързала да ги запознае, въпреки че дъщеря й си има сериозно гадже.



Наследницата на бизнесдамата Никол Червенкова, освен всичко друго я е надминала и по хубост. Момичето на своенравната дама е истинска принцеса, на която всички угаждат.

Девойката стои в сянка и не държи да е популярна. „Никол е хубаво и свястно момиче, а Ваня я пази като писано яйце. За нея детето й е всичко и винаги е на първо място. Именно защото видя, че Джино е свестен, побърза да го сватоса с детето си“, издават близки до Ваня Червенкова, пише „Всеки ден“.

Никол и победителят в звездното риалити дори си пуснаха обща снимка в мрежата, на която си личи, че са си допаднали. На кадрите двамата са доста близки, а младата Червенкова не крие, че харесва Бианкалана.

На въпросите на по-любопитните младата блондинка отвръщала, че са много добри приятели, но времето ще покаже дали ще има нещо повече. „Ваня ще е най-щастлива, ако нещата между дъщеря й и Джино се получат, защото според нея те са един за друг“, коментират нейни приятели.