Устатата Ваня Червенкова изригна срещу пишман фризьори, видя HotNews. Бизнесдамата и писател публикува похвали към столичен коафьор, но в същото време наруга емоционално друг представител на бранша.

По този начин Червенкова издигна в култ новата си визия, от която видимо е повече от щастлива.

Ето и какво написа риалити звездата: "Благодаря ти Момчил за прекрасната визия. Най-накрая съм спокойна за косата си, след толкова “ изцепки” на твои колеги с големи претенции и гръмки имена.. Салони, които не само , че парадират с имената на клиентките си без да имат квалифицираните специалисти , ами и които прилагат смешни търговски трикове върху косата ти, за да ходиш по-често при тях. Бивши поднасячи на кафенце, претендиращи за стилисти, които от “ белият прах” с който са говорили до сутринта не спазват часовете си, салони с имена, които снабдявайки боите си от Гуанджоу , иначе претендирайки , че са френски и те правят зелен в косата... салони с райбери, които допускат клиенти, но не и данъчни, които вече са ги глобявали, салони-апартаменти , в които работят без фирми и без разрешителни.. Все гръмки имена, които вместо да се потопят като “ Курс” те парадират кои са и какви са, а като дойдат проверяващи падат в плонж и започват да се унижават, защото знаят в колко и какви нарушения са... Ако започна да цитирам имена, което не е изключено... ще се посмеем от сърце... Обичам Ви и Ви благодаря!"

Според запознати постът на нахаканата блондинка е адресиран до фризьора Ивайло Колев. Доскоро тя се фризирала в салона, в който работи. Откакто той приключи професионалните си отношения с гримьорът Цецо Андреев, Червенкова продължава да ползва услугите на майстора на макияжа, но смени коафьорът и е повече от "видимо доволна". Чаровникът Ивайло обаче гледал с насмешка на излиянията на бизнесдамата. "На мен работа не ми липсва и затова нямам време да пиша глупости в социалната мрежа. Имам време единствено да се снимам с доволните си клиентки, които не са никак малко", реагирал пред приятели ямболията. Колев фризира почти всички плеймейтки, сред които Златка Райкова и Ася Капчикова, водещата на "Папараци" Венета Райкова също се доверява на уменията му. В списъка на клиентките му фигурират и много представителки на бизнес средите.