„Дoбpe, няĸaĸъв ĸит e cпpял дa e ĸит и вeчe e xипoпoтaм, и ĸaĸвo oт тoвa”, „Oт eĸpaнa ce oпитвaт дa ни внyшaвaт, чe cвинятa, ĸoятo виждaмe вcъщнocт e гaзeлa”, „Bcичĸи пpaceтa нa мeзeтa!” ca caмo чacт oт злocтнитe ĸoмeнтapи нa Aлбeнa Byлeвa, с които журналистката нападна в социалната мрежа Червенкова. Тя пък не остана по-назад и я осъди.

Ето какво написа в профила си бизнес дамата, видя Lifestyle.bg:

В ИМЕТО НА НАРОДА :

Софийски Районен съд-наказателно отделение ОСЪЖДА

Албена Валентинова Вулева!

Толкова гнусна, обидна и отвратителна статия не съм чела в живота си!!!! Дори недоумявам как може първо да бъде родена в нечий мозък, а после произнесена. Свиня, зурла, хипипотам, кит, кашалот и всички видове животни с които съм сравнена е нищо в сравнение да изразиш съжаление за това , че убийците ми не са ме " гръмнали" с куршуми за едър рогат добитък" !!! При положение, че НЕ ПОЗНАВАМ ТОВА ПРИРОДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ-Албена Вулева!



Колко злобен, комплексиран и нищожно малък трябва да си????

Не аз ще отслабна" разхождайки ме уж ти до съдебните кулоари" а на теб моето момиче ще ти отнема всичко-перото с което пишеш, въздуха на нечия редакция, който дишаш...Завела съм още 2 дела срещу Вулева и Захажаева. Ще следя всяка точка изписана срещу мен, защото такова БЕЗОБРАЗИЕ никой не би простил!



Благодаря на адвокат Екатерина Димитрова! Благодаря на Българското правосъдие , благодаря на моите свидетели и на хората, които са около мен в такива гадни моменти, защото трудно се преживяват.



Албена Вулева-очаквай още много такива процеси срещу теб ! И никой повече да не я нарича ЖУРНАЛИСТ, защото е срамно да я сравняваш с професионалисти от гилдията!