ПР-ката и бивша водеща Ива Екимова е дръпнала дявола за опашката.

Бизнесдамата Ваня Червенкова не търпи някой да я обсъжда и винаги отвръща подобаващо, ако някой се осмели да си играе с нея.

След Мира Радева и Евгени Минчев тя погна и русокоската, като разкри доста пикантерии около миналото й.

Търпението на Ваня се изчерпало от статус на Екимова в социалната мрежа. Той е бил изтрит и малко хора са успели да го видят, но най-лошото е, че Червенкова е успяла да го зърне.



„Екимова, като излязла от формата, не се ли замисляш защо толкова малко хора те лайкват и коментират? Онзи „Лорд“, който е на „вие“ с ПР, не ти ли преподаде някой друг урок? Ти ли преподаваше това в НБУ? Първо се изтърси от миналото си в Австрия (в някои други специализирани клубове), а после говори за мен! Бях ли кристално ясна или да го разясня в публичното пространство?”, бяха думите на Ваня, като представи и скрийншот от съобщението си към Ива.



Вероятно Екимова я е хванало шубето от тези думи и затова е изтрила статуса, който накара бизнесдамата така да избухне.

Може само да гадаем какви са тези „специализирани клубове“, в които Екимова е заработвала в Австрия. Вероятно всички се досещаме за едно и също...

Постъпката на русокоската, че се е отрекла от думите си, донякъде потвърждава версията на Червенкова. Очевидно ПР-ката не иска да се разчува за служебните й ангажименти от едно време, а Ваня ако реши да разкаже в детайли, няма кой да я спре...

*Ваня