Точно една седмица, след като жената на Тервел Пулев - Диана, отрече слуха, че са разделени, думите й бяха опровергани от Ваня Червенкова.

В разговор с Лияна бизнесдамата разкри, че е разбрала за раздяла на боксьора с половинката му.

Причина за раздумката стана остра реплика на Йоанна по адрес на фолкпевицата. Изказването "Събери се малко като жена!" бе породено от интимните отношения на Лияна с Тервел пред камерите на "ВИП брадър", пише БЛИЦ.

За да успокои Лияна, Ваня Червенкова я придърпа, за да й обясни какво впечатление оставят ласките пред широката публика. Тогава бизнесдамата изпусна ключовата информация за семейство Пулеви:

"Обществото не знае, че те са разделени".

Лияна кимна потвърдително и се съгласи с изричното уточнение на Червенкова, която обърна внимание, че все пак Тервел и жена му Диана имат дете и то не трябва да става свидетел как фаталната певица се заиграва с баща му.

Самият боксьор обаче не потвърди изнесеното от Червенкова.

Пред останалите съквартиранти той се защити, настоявайки, че с Лияна не са стигали до специфични ласки, въпреки че са прекарали известно време заедно в леглото. След това Тервел натърти, че има съпруга и дете и не би си позволил да ги разочарова.