Ваня Червенкова: Щастлива съм, че помогнах на стотици жени да отслабнат

07 август 2018 | 10:21
Прочетена
1202
 

Ваня Червенкова е от онези жени, които щом срещнеш веднъж в живота си, завинаги запомняш с тяхната енергия, силен дух и непоколебим поглед. Тя е смела и силна, и фактът, че оцелява като по чудо след покушението срещу нея, доказва само едно - че човешкият дух е по-силен от физическите закони на природата. И понеже сме в сезона на банските, морето и перфектните тела, ние днес решихме да се срещнем с Ваня, за да я попитаме каква е тайната на нейното легендарно отслабване?

-Лято е, всички вече мислят за отпуска, за плаж и море. Много от момичетата обаче се срамуват да се съблекат по бански, защото са натрупали няколко излишни килограма. Късно ли е да се вталим за плажа, или още имаме шанс?
-Никога не е късно да се вталим! А и тази година както всички казват, лятото така се забави, че дава шанс на всяка една жена да постигне мечтаното тяло за плажа (усмихва се)! Стига това да е по правилния начин и с подходящите средства.

- Казват, че личният пример мотивира повече от милион думи. Каква е вашата история, как точно успяхте да свалите толкова много килограми?
- За някои хора са много, за други са малко… Важното е, че за мен са толкова колкото трябва и то в много труден момент от живота ми. Знаете, че срещу мен беше извършено покушение в далечната 2003 г. За медицината моето оцеляване все още е мистерия! Възстановителният период след стрелбата срещу мен беше много дълъг и труден. Натрупах килограми, които изглеждаха невъзможни за сваляне, а и не спирах да пълнея… Беше ужасно и травмиращо за една жена в разцвета на силите си. След дълги години на борба с килограмите, открих един хранителен режим, който в последствие стана известен като “Диетата на Ваня Червенкова“. Той е изключително лесен за спазване, защото е на база 12-дневно консумиране на едни и същи групи храни /6 бр./ в последоватеност: 2 дни картофи, 2 дни пиле, 2 дни зеленчуци, 2 дни риба, 2 дни плодове и 2 дни кисело мляко. При стриктно изпълнение на този режим, след 2 т.нар. „врътки“ от по 12 дни, резултатите са зашеметяващи. След участието ми в риалити формата „VIP Brother” през 2013 г. започнах да го спазвам и резултатите не закъсняха. За няколко месеца станах неузнаваема и свалих 34 кг. Естествено, не запазих този режим на хранене само за себе си, а се постарах той да достигне до възможно най-много хора. До ден днешен не спират да ми пишат в лични съобщения хора на всякаква възраст, мъже и жени, и да ми благодарят за тази диета. Щастлива съм, че помогнах на изключително много хора в борбата с наднорменото тегло! Не трябва да се подценява фактът, че Световната здравна организация отчита затлъстяването в глобален мащаб като здравословен проблем № 1! Именно поради тази причина, през 2016 г. събрах екип от изключително високо квалифицирани международни специалисти и създадох хранителна добавка за редуциране на телесното тегло - Bevared Diet By Vania Chervenkova. Благодарение на нея, аз продължих да намалявам килограмите си и най-важното успях да задържа постигнатите резултати.

Ваня преди и след диетата си

-Как се променя живота на една жена, когато свали сантиметри от талията си? Има много момичета, които са доволни от вашата добавка за отслабване, какво споделят те за живота си преди и след?
-Промените настъпват във всички аспекти на живота ти! В личен, в служебен и най-вече в здравословен план. Променяйки храненето си, неизменно се променя и начинът на живот и мислене! Всичко онова, което вкарваме в организма си като храна – това представлява и нашата визия. От своя страна, начинът ни на живот и начинът ни на мислене определят какви сме ние и как ще изживеем живота си. Самочувствието на една жена е изключително важно за да може тя да живее пълноценно и да се чувства на правилното място както в обществото, така и в семейството. Моят профил във фейсбук е публичен и всеки може да се свърже с мен, по каквито и да било въпроси. Факт е, че не спират да ми пишат много момичета и жени и ми благодарят за тази хранителна добавка. Всички те са били обезверени и са се чувствали излъгани от рекламни трикове за бързо отслабване с какви ли не боклуци, които заливат пазара ни. Споделят с мен своите лични истории и това как се е променил животът им, след като са открили Bevared Diet. Старая се да отделя време за всяка една от тях и да отговоря на всички въпроси, било то и неудобни. Често ми пишат: Ваня, аз станах друг човек, възвърнах самочувствието си, нося 2 размера по-малки дрехи, вече не се срамувам на плажа по бански, срещнах любовта на живота си, преборих не само килограмите, но и здравословен проблем, бъди благословена и още, и още. Тези думи ме правят щастлива!
 

- Къде според Вас се крие красотата на една жена? Не смятате ли, че кантарът е последната инстанция, когато говорим за хубост, или нормите в днешното общество някак изкуствено налагат модата на супер слабите жени?

- Красотата е променлива величина и всеки има собствена представа за нея. За едни тя е в тялото, за други в душата и сърцето, за трети в разума… за съжаление напоследък за някои тя е в парите. Днешното общество е обременено от заобикалящата го среда и най-вече от интернет информацията, която ни залива. Никога не съм подкрепяла жени, които искат на всяка цена, дори и с цената на здравето си, да изглеждат като модели от корица на списание и прибягват до животозастрашаващи процедури или абсолютен глад. Когато намаляването на теглото е в рамките на разумните граници и най-вече е здравословно, тогава има и баланс. Колкото и тривиално да ви звучи, човек наистина трябва да обикне първо себе си и тогава ще започнат да го обичат и другите около него. В това се крие и тайната на щастието и любовта.

Бизнесдамата изглежда наистина неузнаваемо!

- Кои бяха вашите най-трудни моменти по пътя към отслабването? Плакала ли сте в пробната, когато видите големия размер дрехи, който не ви става?

- Тези моменти не бяха никак малко, а и освен това бяха доста продължителни. Не можех и не исках да се лишавам от любими за мен храни. Изкушенията дебнеха от всеки ъгъл и само и единствено волята и ината, които притежавам, ми даваха сили да продължа. Толкова много не харесвах отражението си в огледалото, че стисках зъби и стоически продължавах с хранителния режим. А относно дрехите – да, нееднократно съм плакала, когато някоя дреха не ми става и трябва да поискам по-голям размер в магазина. И не само това… често отказвах да излизам с приятели, защото просто не се харесвах и не се чувствах добре в тялото си! - Как намерихте сила да промените хранителните си навици? Много хора казват например – не мога да живея без шоколад? Вие как се справихте? - Човек винаги може да намери сили да постигне нещо, стига да го пожелае истински. Няма нещо на света, без което да не можеш да живееш, освен любовта и семейството. Всичко останало е въпрос на нагласа. Всичко останало е в главите ни! Никой не е умрял, защото се е лишил от парченце вкусен шоколад или топъл козунак от витрината. Както казах, всичко е въпрос на воля, инат и огромно желание да се промениш – вътрешно и външно.

- Защо създадохте вашата хранителна добавка? Писна ви от методи, които не действат?

- Когато реших да създам тази хранителна добавка, аз имах няколко основни и много важни изисквания към специалистите, а именно: да е изцяло на билкова и натурална основа, да може да се приема от диабетици, да е подходяща както за жени, така и за мъже, да не настъпва т.нар. „йо-йо“ ефект след спиране на препоръчителния прием и най-вече да няма никакви странични ефекти /увреждане на черен дроб, бъбреци, сърце, световъргеж и т.н./. Точно последното ми изискване беше и най-важно, защото не са малко хората, които са пострадали от използването на забранени вещества. Аз също съм от потърпевшите! Именно заради изброените свойства, Bevared Diet e хранителна добавка от ново поколение. Тя е един иновационен продукт за българския пазар. В нея са вложени само стандартизирани растителни екстракти. Няма химия, няма вредни вещества, няма странични действия, няма ГМО! Точно затова и я създадох! Опитвала съм какви ли не препарати и съм се подлагала на десетки диети. Всички бяха или измамни, или с краткотрайно действие, след което настъпваше „йо-йо“ ефектът. Сваляш 3-4 кг., а след месец не само възстановяваш тези загубени килограми, но и качваш още 1-2 отгоре. Беше мъчително, гладувах и съсипвах здравето си с опасни препарати. Резултат – нулев! Все се връщах в изходна позиция! През последните години, пазарът в България се пренасити с огромен брой опасни и нелегални хранителни добавки, разпространявани чрез интернет. Поради тази причина се обръщам към всички хора, които искат да редуцират своето тегло: Моля ви, пазете се! НЕ КУПУВАЙТЕ препарати с неизяснен произход, с вредни и пагубни за здравето съставки или от сайтове без юридически лица зад гърба си! Не се подлъгвайте по „ефектните и грандиозни“ реклами, че за 2 седмици ще ви превърнат в „супермодели“!

Ние, екипа на BEVARED® ,винаги сме препоръчвали намаляването на теглото да се осъществява постепенно и в комбинация от три основни стъпки: правилен и здравословен хранителен режим, активна физическа дейност и прием на хранителната добавка Bevared Diet.

 

Автор / Източник:

HotNews.bg

Свързани новини

Коментари

tom
08 август 2018 | 16:06

Tazi e ebati gadnia izrod!!!

Д-р Петрова
08 август 2018 | 15:14

Тя си е пак дебела, кого лъже? Има поне 25 кила над нормата по стандартите на СЗО. Решила е да изкара пари от глупостта на хората. Истината е една - отслабва се с балансирано хранене и физически упражнения 4 пъти седмично. Екстремната диета, която тя препоръчва, не е нейна, а я има от 20 години. Да, дава бърз резултат, но е страшно вредна и има дори смъртни случаи. Ето я и Ваня - пак дебела само година по-късно.

Виолета Накова
08 август 2018 | 15:08

Не ви ли е срам бе?!!! Колко ви платиха за тази реклама? Ваня продължава да е 100 кила свиня - "отслабва" с Фотошоп. Хапчетата които пробутва изобщо не действат. Една приятелка ги пи и беше страшно недоволна, виеше й се свят непрекъснато. Поиска да ги върне и да си вземе парите обратно но така и нищо не стана. Не се подлъгвайте!!!

Гостенка
07 август 2018 | 15:19

Ваня си е все същата като излъчване и преди да отслабне и сега няма по-красива да стане.Но тя най-нагло си е изплагиятствала тази диета, с нея наистина се свалят килограми -тя е известна като лекарска, защото е направена от лекар и е била прилагана успешно още през 50 и 60 години, така,че Ванче не лъжи хората,че си открила топлата вода!

ооо
07 август 2018 | 12:46

Каквото и тяло да направи, в лице е отвратителна.

Разсъблечената истина
07 август 2018 | 11:58

Според мен всичко това с разните диети и някакви хапове е блъф. Всички имащи възможност отслабват с инжекции и вносни лекарства, а пред аудиторията се хранели здравословно.

Голата истина
07 август 2018 | 10:57

И "диетата" и "хаповете" на тази жена са пълен блъф. Отслабнала?! та тя си е все същата. Виждали ли сте я на живо, без фотошоп и обработка? Вижте я и тогава да говорим!!

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Цесекар с горещи кадри от спалнята

Герман Петров и Ивелина се щракнаха в леглото

Мара Отварачката - дупе знае 2 и 200

Фолк дивата показа прелести както тя го може

Ето това е деколте

Камелия показа рокля не с гол гръб, а с голи цици

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Мира Добрева с нов бюст

Телевизионерката отрича да има интервенции по лицето

Вижте как Ива Софиянска се острига като момче

С новата прическа прилича много на майка си

Шок!Загубихме Русата Златка

Най-известната блондинка стана брюнетка

Миската с носа спечели конкурс

Тамара Георгиева стана Мис Планет

Chanel пусна гримове за мъже

Засега ще се продава само в Южна Корея

Калканджиева: Винаги ще съм номер 1

Миската смята, че диктува модата

Натали Трифонова стана розова

Синоптичката изглежда прекрасно

Бронзовият тен иска поддръжка

Хладките душове запазват загара по-дълго

Златка Димитрова разкри диетата си

Реживът се прави за 30 дни и е съчетан с аеробика

Любо Нейков свали 15 килограма

Актьорът се довери на френски специалист

Повече чай и кафета и не пълнеем

Изненадващо, но какаото и шоколадът също имат сходна функция

Ваня Червенкова: Щастлива съм, че помогнах на стотици жени да отслабнат

Никога не е късно да се вталим, смята бизнесдамата

Криско тунингова жена си за 15 бона

Има корекции на нос и устни, както и перманентен грим

Капчикова демонстрира дупе

Обясни се и в любов на любимия

Гуинет Полтроу е жертва на диетолозите

Актрисата има една основна мания - правилното хранене

Тв и Риалити

Антон Хекимян погреба баба си

Водещият си взе отпуск

Разкъсани мускули пратили Ласкин в болница

Актьорът вече се възстановява вкъщи

Зрителите изгониха Кулагин от "ВИП Брадър"

Зрителите гласуваха категорично

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Дъщерята на Ивайло Караньотов: Преживях аборт

Репортерката на БНТ Карина не се е отказала от идеята за второ дете

Динко помъкна джанти от Дубай

Бившият брадър ходел гол до кръста в емирството

Вотът срещу Кулагин манипулиран

Четири пъти гримьора бягал от Къщата, Азис го прибрал с Майбаха

Виж още от Издънки

Култура

Андре Рийо с концерт в комфорта на киносалоните на Park Center

Меломаните ще могат да чуят великия музикант на 26 октомври

Лили Иванова пее с аржентинец

Примата ще представи три нови песни на концерта си

Виж още от Култура

Fashionista

Пенелопе Крус показа новите дрехи на Шанел

Модната къща се завръща към тенденциите от 80-те години

Кая Гербер сложи в малкия си джоб сестрите Хадид

Тя е само на 17, но вече е най-популярният модел в света

Виж още от Fashionista

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?