Представящата се за бизнес дама Ваня Червенкова съди социоложката Мира Радева за 250 000 лева.

Скандалът между двете избухна още във „ВИП Брадър“. Мира обаче прекали като развя документи, според които Ваня е невероятно зле с парите и е пред фалит.

„Нямам никакви задължения”, категорична е Ваня в отговор на твърденията на Мира Радева, че заради непокрити дългове банки са взели апартаментите й и са запорирали нейните сметки. Тя дори подаде два иска в съда на обща стойност 250 000 лева.

„От 17 години имам едно наказателно производство с държавата. 11 години държавата не извършваше никакви процесуално-следствени действия по това дело. След 17 години аз все още продължавам да го водя, защото то започна едва преди няколко месеца. Аз нямам задължения нито към банки, нито към частни юридически лица”, заяви Ваня.



Червенкова сподели, че е потресена от изнесената от Мира Радева невярна информация и смята да й потърси сметка в съда.

„Това е изключително конфиденциална информация, това е банкова тайна и подлежи на съд”, категорична е още тя. „Тежко и горко на Радева”, коментират запознати със съдебните одисеи на Червенкова.

Тя е известна с факта, че се обръща към съда за всичко, което не й изнася. Има близо 20 дела, от които до момента не е изгубила нито едно.