Бизнес дамата Ваня Червенкова е решила да съди водещата Албена Вулева, призна самата тя.

"В момента съм в чужбина, но моите адвокати вече са задействали процедурата по обвинението и Албена Вулева ще си получи заслуженото за всички грозни клевети, които изговори по мой адрес" - разказа преди дни Червенкова, пише "България Днес".

Тя е ядосана на определението на Вулева, че продължава "да е същата свиня" въпреки диетите, които спазва. Факт е, че наскоро Ваня се похвали с диетата си, с която смъкна повече от 20 кг.

"Някакъв кит е спрял да е кит и вече е хипопотам - и какво от това, питам аз?", "Тя си е все същата свиня, която кротко си чака Коледата". Това са само част от коментарите на Вулева, които вбесиха Червенкова.



*Водещата първа обяви война на Червенкова

Двете са във война още от предаването "ВИП брадър" и оттогава не спират да се обиждат. Срещата в съда изглежда е неизбежна, защото Вулева и майка й Людмила Захажаева също се заканват на устата бизнес дама.

Захажаева иска да изкопчи най-малко 10 000 лв. от Червенкова. Според Вулева и родителката й Ваня ще си плати скъпо за това, че си е позволила да коментира бащата на водещата и отношенията му с Людмила по време на брака им.



*Захажаева също е готова за дело

"Няма за какво да ме осъдят, защото се пазят видеата от коментарното шоу и аз мога да докажа правотата си - категорична бе Червенкова пред вестника. -
Не те мен ще осъдят, а аз тях и най-вече Албена Вулева, която малко преди Великден ме нападна по толкова грозен начин. Това няма да се размине" - допълва още тя.

Диетата, с която Ваня Червенкова свали голяма част от излишните килограми, предизвика дълга дискусия из родните форуми, че спазването й е изключително опасно за организма.

Припомняме, че въпросната диета е на принципа на разделното хранене и се спазва 12 дена.

Докато мрежата бълва както от положителни, така и от крайно негативни коментари по повод този метод за вталяване, бизнес дамата категорично отрече да е имала каквито и да било странични ефекти.

"Диетата дори е полезна и неслучайно я наричат "докторска", защото има случаи, в които се спазва, преди човек да влезе в болница. Няма как да е вредна, тъй като човек си набавя всичко, необходимо за организма" - обясни Червенкова.

*Ваня Червенкова се втали