Бизнес дамата Ваня Червенкова се превърна за пореден път в пример, който доказва до какви положителни резултати могат да доведат желязната воля и търпение на човека, пише HotArena.

Устата лейди дълги години беше с пухкава фигура и това не представляваше проблем за нея. Дори и по-едра, Ваня се чувстваше комфортно в кожата си.

В последно време, обаче, Червенкова бе решила, че е дошъл момент, в който нещо в живота й трябва да се промени. Повечето жени, както и Ваня, започват от визията.



Хранителният режим, благодарение на когото бизнес дамата се стопи, отдавна е разпространен в медийното пространство. Дори възникнаха спорове дали е напълно безвреден и щадящ, както го описва Червенкова, или всъщност е доста опасен.

Брюнетката не се поколеба да разкрие диетата си пред всички, които проявиха интерес как точно е успяла да отслабне.

Няколко месеца по-късно Ваня показа, че пълната й промяна продължава. Тези дни тя публикува фото в своя Фейсбук профил, на което изглежда още по-слаба. Барнала се е със свежарски къси гащи и блуза в ярко зелено, които й стоят доста секси.

Снимката предизвика фурор, а похвалите за желязната воля на Червенкова, благодарение на която днес тя изглежда безупречно, не спираха да валят.