Не съм светица, не влязох във „ВИП Брадър“ като в санаториум или хотел. Ето защо нямаше нужда да си слагам маска и да бъда различна. Бях себе си. И това че госпожа „Цвят лилав“ иззе функциите на психолог, е толкова типично! Моля те, не ми говори за нея!

Така бизнес дамата Ваня Червенкова „поряза“ домакинята си Гала в „На кафе“, където бе поканена да коментира историите и интригите в приключилия риалити формат.

„Не се срамувам от нито една сълза, от нито една емоция, от нито един афект“, дебело подчерта Червенкова.

„Ох, водим безсмислени спорове с теб. Аз се опитвам да те убедя, че беше редно да овладяваш нервите си, ти твърдиш, че си била себе си и си постъпвала правилно“, отговори й Гала, цитирана от БЛИЦ.

За да отклони напрежението в студиото, тв водещата насочи разговора в друга посока – към отношенията между шампиона Тервел и фолк певицата Лияна.

„Не Тервел беше в леглото на Лили, а Лили беше в леглото на Тервел. Мъжете са си мъже. Няма мъж, който да има едно изкушение пред себе си, и да устои. Много си обичам Лили, но й казах: „Ти нямаш работа в неговото легло“.

Така че Тервел да се изкарва виновен за тази ситуация, пренебрегвайки жена с и и детето си, е абсолютно неправилно“, коментира Червенкова.

Тя подчерта, че във формат като „ВИП Брадър“ трябва да влизат хора „представителна извадка“ – със своето поведение и амбиции.

Червенкова заяви, че ще се подложи на полиграф, за да опровергае твърденията, че процентите от положителния за нея вот са благодарение на есемеси, изпращани само от 4 СИМ карти. „Ние всички сме разчитали на подкрепата на някого. Но това е напълно нормално. Да поиска човек подкрепата, а не да я организира! И да се спре с моите „феноменални“ връзки с моите руски партньори. Хората, които имат възможност да платят за едно такова гласуване, не биха влезли във „ВИП Брадър“ за хонорар“, отсече варненката.

Тя не пропусна да коментира и сексуалната ориентация на Мариан Кюрпанов.

„Аз не съм против сексуалната му принадлежност. Какво лошо има в това да имаш различна сексуална принадлежност? Това, че той се криеше зад красивата Лияна, го прави различен и фалшив. Защо той се срамува от това, което е?! Защо го крие?! Нека излезе и ме съди за това, което твърдя. Мога да го оборя с всякакви аргументи в съда“, подчерта Ваня Червенкова.