Актьорът ни Асен Блатечки намери един защитник в своя полза. След като тези дни предизвика масови критики заради изказването си, че ролята на Жокера не била нищо значително в биографията на актьора Хоакин Финикс, той стана мишена на феновете, които започнаха гаври с най-различни колажи усмиващи родния театрал.

"Много лесно е да се кривиш. Много е лесно да се правиш, че имаш гърбица, да се смееш изкуствено, да танцуваш и да се правиш на... крив човек", каза актьорът за ролята на Хоакин Финикс в "Жокера".

А друга риалити звезда - Ваня Джаферович написа следното в социалната мрежа: "Гледам всички са скочили срещу Асен Блатечки. То не бяха колажи, статии, коментари, какъв бил той, как е посмял да коментира великите холивудски актьори и звезди, защото ,нали, “къде са те, а къде е той”... Никога не съм го разбирал това мислене и разбиране типа: Не можеш да коментираш хора, които са постигнали повече от теб, защото “ти си никой, а те са... уау”. Абе, мога да коментирам каквото си поискам и когото си поискам. Това е положението. Ние сме наблюдатели, едното ни харесва, другото не толкова. А Асен, само за Хоакин Финикс не беше прав. Миналата година за Лейди Гага каза, че е слаба актриса колкото и кандитат студентките във Витиз, с голям нос и дебел задник. Еми, прав е. Филмът също беше тоталщета. За Брад Пит каза, че ако получи Оскар, ще бъде защото си е свалил тениската и че трябва да го върне обратно. Еми, прав е, да. И е смешно, признайте."