Спортният мениджър Ваня Джаферович стриктно пази наградата си от 100 хиляди лева, която си заслужи в „Сървайвър: Камбоджа“.

„Не е изхарчена наградата. Хубаво е човек да има пари и за черни дни.“, издаде бившият футболист. Сега 33-годишният чужденец се подвизава на сцената на шоуто за имитации „Като две капки вода“, въпреки че в началото е бил пред дилема дали да участва изобщо.

„Когато ми се обадиха имах своите колебания. Не бях пял никде другаде, освен в банята. Актьорската игра също ми е чужда и имах своите страхове“, призна босненският хърватин.

Последното му превъплъщение в предаването беше като един от членовете на момчешката банда Backstreet Boys. За идния понеделник пък бутонът на късмета му отреди образа на Кирил Маричков.

От миналия август Джаферович, съпругата му Жени и малчуганите Лея и Бо смениха постоянния си адрес от Стара Загора в София. Тук той стопанисва с приятели фитнес клуб, има ангажименти и като спортен мениджър. Нежната му половинка допринася за прехраната вкъщи с усърдна работа като гримьор при известния коафьор Жоро Петков.