Само четири месеца, след като си присади коса, Ваня Джаферович може да се похвали с буйна грива, но напълно фалшива. Бившият футболист е абсолютно неузнаваем с перуката, с която обикаля столичните улици. „Разбрах, че ония... ония бе, как се казваше?... Лени Кравиц, да, ще има концерт в София. Ако му трябва двойник, на разположение съм”, шегува се бившият участник в „Като две капки вода”.

Фен обаче смята, че Ваня е двойник на актьора Явор Бахаров. Всъщност буйната грива е перука, но косата на вечния бероец също вече може да бъде видяна без лупа. Космите никнат по темето на Джаферович бързо и равномерно, така че след около шест месеца Ваня ще може да заформи перчем.

Той очевидно е доволен от интервенцията и прави реклама на клиниката, в която я е направил. Смешката с перуката обаче се оказа капан за лапнишарани, сред които и водещите на „На кафе” начело с Гала, който надълго и широко коментираха новия външен вид на Ваня. За тях и за всички останали, още веднъж показваме и истинския скалп на Джаферович.