Бившият футболист Ваня Джаферович, който нашумя най-вече като един от участниците в "Сървайвър 5 - Камбоджа" е решил да направи и съпругата си Евгения риалити звезда. Това стана ясно от негова публикация в социалната мрежа, от която се подразбира, че двамата са се включили в ново приключенско предизвикателство, видя HotNews. По професия Евгения е гримьорка, но очевидно има амбиции и за друго кариерно развитие, с което да се лансира по-лесно като публична личност, коментират в средите. Тя често обича да се изявява като коментатор в тв продукции и да дава интервюта, макар и те да не касаят работата й.

"Приключи и отбор Джаферович е доволен! Очаквайте след месец едно емоционално приключение на старите кучета от Сървайвър, Фермата и Игри на волята", написа спортиста. С жена му са се включили в ново онлайн риалити шоу - Maximal, което се базира на концепция сходна на изброените по-горе формати. В състезанието се включват куп познати муцуни от продукциите на бТВ и Нова телевизия.

Деница и Данчо от "Фермата" пак се събраха.

Сред тях са кадрите на "Фермата" Йордан Белев, Деница Ханджиева, Красимир Джунов, Габриела Мартинова, Станислав Борисов. От "Сървайвър" освен Ваня ще видим и екс-адреналинката Силвия Радулова. От "Игри на волята" участват победителят от последния сезон Милен Цветков, както и Вайс Сайфи, Джералдин Тодорова, Веско Панчев, Роберта Стойнева.

Победителят от "Игри на волята" Милен и Джералдин от същото риалити.

ММА боецът Вайс Сайфи нашумя от "Игрите". Сега отново ще го видим в риалити предизвикателство.