Футболистът, актьор и риалити герой Ваня Джаферович е момче на живота, но като всеки човек понякога изпитва нужда да остане сам, за да се отдаде на любимите си занимания без компания.

Това е една от причините да си обособи собствена бърлога или „мъжка пещера“, както самият той я нарича. Тя се намира в таванското помещение на дома му и в нея е поместено „всичко любимо“ - филми, книги, игри, музикални инструменти...

„Имам свое местенце, това е стая на тавана – моята мъжка пещера. Имам си телевизор, плейстейшън и всичко, което ми трябва да релаксирам. Чета или свиря на китара. Музиката ме разтоварва, с китарата не съм добър – но се уча. Разпускам. Маниак съм на тема филми и понякога времето спира“, разказва 37-годишният спортист пред „Телеграф“.

Там размишлява и крои планове за реализацията на следващите си проекти – един от които отварянето на трета фитнес зала. „Въпреки по-рано наложеното извънредно положение и периода, в който не функционираха останалите две, ние се измъкнахме с успех и мотивация.

Намерихме обект, в момента тече ремонт. На този етап това е мой приоритет, не ми остава много свободно време, за това липсвам от малкия екран“, допълва през смях Джаферович, който зрителите познават още като участник в „Сървайвър“ и „ВИП Брадър“.