Ваня е отдадена освен на музиката и на модата. Фолк звездата на Ара Мюзик от известно време поддържа собствена модна линия и признава, че някои от сценичните й облекла са изцяло ушити от нея.

"Някои неща си ги правя абсолютно сама. На мен това ми доставя удоволствие и предпочитам да си го направя със собствените си ръце, защото ще е единствено" - разкрива певицата в Cool...T по БТВ, пише signal.bg.

Ваня казва, че двигателят за успешната й колаборация с гръцката певица Василики Дада е бил Дамян. Двете промотираха съвместния си проект "Върви, живей" в началото на август и успяха да впечатлят меломаните не само у нас.

снимка: Любомир Сергеев

"Песента се радва на много голям успех, което и мен ме прави щастлива. Занапред има вероятност с нея да направим съвместно участие в България" - споделя фолк изпълнителката.

DJ Дамян подчертава: "Хубавото е, че така се получи, че към дуета имаше интерес и от гръцките радиостанции. Много рядко се пуска гръцки изпълнител с друг, който не пее на английски, а тази песен се завъртя с партията на български на Ваня, което е учудващо. Добре се приема и се надявам да направим и следващ проект, този път да го завъртят по-сериозно в Гърция. Труден е пазарът там за българските изпълнители".

И докато Ваня признава, че няма амбиции да покорява гръцкия пазар, защото: "Гърците много трудно допускат чужденци на техния пазар", то Дамян е категоричен: "Аз имам амбиции".