Дуетът DJ Дамян и Ваня не е атрактивен само на сцената.

Изпълнителите на "Котето" сякаш са магнити за куриозни случки, за които можеш да кажеш, че са измислени, но всъщност не е така.

Поредната интересна ситуация, в която попаднали варненецът и красивата му половинка, е свързана със запознанството им с румънката Ленуца Марча. Те я намерили по Интернет, докато търсили някой, който да преведе текста на новия им сингъл "Пак ще те желая" и да помогне за произношението при изпяването.

Парчето завършва с припев на румънски език и, за да бъде изпипано перфектно, Ваня и Дамян имали нужда от професионална помощ. Така се стигнало до срещата им с Лена, която е родом от северната ни съседка, но живее и работи в Шумен.

"Лена е уникална жена" - коментира фолк певицата и разказва: "Тя няма телевизор вкъщи и изобщо не знаеше кои сме. Попфолк също никога не е слушала, защото не ходи по такива заведения. Покрай нас за първи път имаше допирни точки с жанра, тъй като все пак трябваше да навлезе поне малко в стилистиката на това, върху което ще работи. След като се видяхме, на нея ѝ станало изключително любопитно що за изпълнители сме и беше потърсила в Google видеа и информация за нас. Но явно веднага е попаднала на някакви жълтини - обади ми се и каза, че повече няма да гледа, защото лоши хора публикуват неща, които тя не може да чете. Поиска ми обаче клиповете ни и те вече са част от фонотеката ѝ. Аз пък съм ѝ обещала, че скоро ще я поканя на наше участие".

"Пак ще те желая" e новото хитово предложение на DJ Дамян и Ваня. Песента е по текст на самата певица, а музиката и аранжиментът са дело на Николай Пашев. За видеореализацията дуетът за пореден път се доверява на режисьора Николай Скерлев. Клипът от няколко часа е в ефира на Фен ТВ, пишат от signal.bg.

Какви са вашите оценки за "Пак ще те желая" на DJ Дамян и Ваня, научаваме от коментарите ви.