"Плановете ни са през 2015-та да направя албум, но не искам да обещавам на сто процента, защото всичко се случва. Имам три песни, които подготвям именно за албум. Двете все още не са записани, но имам музика и текст по тях", разкри Ваня.

"За да направиш нещо различно и невероятно са нужни много средства. За момента ние не може да си позволим да правим скъпи проекти като видеоклип. Предпочитам да залагам повече на музиката, на песента, а видеото е някакво допълнение", допълни изпълнителката.

Ваня разказва, че със собственика на музикална компания "Пайнер "се е срещала два пъти, за да преговаря и си дава сметка, че трудностите пред нея няма да са малко.

"Вторият ми разговор с г-н Димитров, бе свързан с подписването на договора. Благодарна съм му, че ми даде шанс. Оттук нататък всичко зависи от мен самата.

Принципно той ми каза, че всички онези качества, които са нужни за един изпълнител да се развива, аз ги притежавам. Каза ми, че няма да ми е лесно, тъй като конкуренцията е голяма" - споделя певицата.