Най-зрелищното шоу в родния ефир „Мис България 2013” ще покаже на зрителите на TV7 не само лъскавата опаковка на красотата, но и най-съкровените моменти от живота на претендентките в Двореца.

Пред очите на зрителите момичетата ще разкрият всяка своя човешка сила и слабост, а някои дори може да променят живота си.

Още в първия епизод на риалити предаването България беше потресена от личната изповед на красивата пловдивчанка Ваня. Със сълзи на очи тя сподели пред камерите трудното си детство и трагедията, сполетяла семейството й. Когато е едва 3-годишна баща й Илко убива майка й Емилия. 16 години по-късно очарователната брюнетка все още не е виждала, нито чувала баща си, който не е лежал и ден в затвора, защото е признат от съда за психично болен.

Екипът на продукцията се свърза с Илко Попчев. Какво ще каже той на дъщеря си след 16 години раздяла и как ще реагира красивата Ваня, която е номинирана за изгонване от Замъка, зрителите на TV7 ще могат да видят този вторник, в лайф епизода на шоуто от 21 часа.

Тази вечер пък менторът Жени Калканджиева ще наложи в Имението на кандидат-миските нови правила. След като една седмица момичетата добре си полежаха и повеселиха дойде време да се стегнат и да започнат истинската си подготовка за титлата и световния финал. Шестата по красота в света Калканджиева няма да спести нито една критика и недостатък на 18-те претендентки и буквално ще подчертае всеки малък дефект по телата им. Останаха ли красавици без забележки, кои от претендентките трябва да са най-усърдни във фитнеса и на коя какво е излишно ще стане ясно тази вечер от 21 часа в дейли епизода на най-красивото шоу за лятото.

Критиките и съветите на Жени Калканджева  идват в момент, когато първите четири претендентки – Пенка, Вили, Ваня и Велина, са застрашени от изгонване. Водещият Кирил Ефремов ще разкрие днес и какви бяха реакциите на карето красавици, изпратено на елиминации, имаше ли нови спречквания и промени ли се съставът на лагерите в Замъка.

На фона на препятствията и номинациите в последните дни луксозното имение на красавиците бавно, но сигурно започна да потъва в хаос. Въпреки че във визитките си всички претендентки заявиха склонността си към педантичен ред, ситуацията в Двореца съвсем не е такава. Някои от кандидат-миските вече започнаха да правят забележки и да дават съвети. Стигна се дори до окупиране на кухнята.

В дейли епизода тази вечер, водещият Кирил Ефремов е подготвил и поредната интересна задача за 18-те претендентки, с която да изпита себеоценката на хубавиците, както и техния характер.