Ваня Щерева избухна публично, че продуцентите на "Вип Брадър" са окрали цялостната й идея за "Образцов дом", която тя реализирала още преди 15 години в едноименната си книга.

Преди старта на Големия брат в медийното пространство циркулираха слуховете, че ексцентричната изпълнителка ще е част от съквартирантите в новия сезон, тъй като името й пряко се свързва със социалистическия режим.

Ваня не прекрачила прага на Къщата, поради което получила десетки запитвания защо не е сред останалите съквартиранти във "ВИП Брадър".

Певицата споделя, че не е влязла в шоуто заради факта, че продуцентите търсели от нея само скандали, а на този етап животът й бил пълен с щастие и любов.

Тя обаче открито обвинява Нико Тупарев, че й е откраднал фразата "образцов дом", титулувайки така сезона на шоуто си, пише в. "Всеки ден".

"Продуцентите не биха вкарали в играта някой, който е ползвал това име 10 години преди тях и го е направил популярно с една хубава и обичана книга. Те искат те да са го измислили. Да им простим малките пишки!", бясна е Ваня.