Цели 10 кг е амбицирана да смъкне Ваня Щерева за концерта, с който ММ ще отбележи 20 години от създаването си.

На 25 март в зала 1 на НДК тя ще изпълни едно от парчетата, които в края на 90-те я превърнаха в явление на клубната сцена - „Само твоето име”.

”Ще тренирам усърдно, за да вляза пак в тениската със звездата, която носех във видеото. Първо мислех да заложа на „Портокалово момиче”, но предвид възрастта ми реших, че не е много удачно”, сподели с усмивка пред "Нова" Щерева.

Тя остави музикалната кариера малко след като издаде книгата си „Образцов дом”. В последствие тя се разви като успешен сценарист и майстор в бижута. Завръщането й към музиката, макар и за едно парче време, придава бутиков статус на концерта на ММ. Остава, P.I.F, Babyface Clan, Анимационерите и Panican Whyasker са част от бандите, които вече са потвърдили участие в събитието.

Общият брой на изпълнителите е 27, а към тях ще се присъединят и трима дебютанти. Кои са те зависи от вота на меломаните във Фейсбук, където са качени видеата на 10 изпълнителя. Събралите най-голям процент одобрение ще стигнат до сцената в зала 1 и ще бъдат подкрепени от симфоничния бенд на Мишо Шишков.

Идеен двигател на цялото шоу е Руми Иванова, която зрителтие познават като водеща на „Под дъгата” в ММ, вокалистка на група Такси и кореспондент на „Господари на ефира” в Лондон.

В продължение на 10 години ММ бе институция за музикалния бизнес в България.