Във всеобщ дразнител се е превърнала Ваня Цветкова, която журира в шоуто „България търси талант”.

И екипът, и участниците изригнаха срещу актрисата. Тя се държи властно с колегите си и даже си позволява да ги „командори”. Вече и в ефир звездата от „Лавина” не се свени да демонстрира злобния си нрав, потресени са и зрителите.

До този момент иначе народната любимка се изпокара на два пъти с колегата си Любен Дилов-син пред зрителите и участниците в риалитито. Aктрисата сряза със забележка и водещата Мария Силвестър. Последната си я заслужи, тъй като прояви неблагоразумието да прекъсне изказване на журиращата, в резултат на което актрисата се изнерви и не успя да го прикрие, пише Hotarena.net.

„Ваня Цветкова е голяма проклетия. Тя има доста серт характер и е способна да накълца като кисела краставичка всеки, който й противоречи” – коментират запознати с нрава й. Тя си била такава още преди да замине за Щатите, но с проклетията й били наясно само хората от киногилдията.

Междувременно стана ясно, че актрисата се е изпокарала и с най-голямата си приятелка – сценаристката и писателка Милена Фучеджиева. Двете поддържат топли отношения повече от 15 години и даже живели заедно в Америка. Сега обаче не могат да се гледат в очите. В свое интервю Ваня Цветкова разкри, че се е скарала скоро с близка приятелка, която дори я проклела. Актрисата обаче не споменала името на Фучеджиева.

„Истината е, че Ваня Цветкова е неблагодарна и бързо забравя добрините, които вършат хората за нея. Ако не беше Милена като сценаристка в „Седем часа разлика” да я върне в България с участие в сериала, досега актрисата все още щеше да работи като луда по казината в Америка” – потресени са колеги на актрисата.