Актрисата Ваня Цветкова e заснела козметична процедура, на която се е подложила. Видеото, което е от 2013-та година, обикаля Интернет като реклама на клиниката, чиито разкрасителни услуги е ползвала.

Ваня е посочила като свой недостатък бръчките и несъвършенства по кожата, а медиците я посъветвали да се подложи на процедурата Thermage. Зоните, върху които интервенцията се упражнява, са разнообразни, но актрисата избира цяло лице.

Процедурата трае около час и струва колосалните 5513 лева. Медицинска козметичка разчертава цялото лице на Ваня с маркер. Физиономията й е одраскана със странни знаци, шията й е потъмняла от мастилото, а размазаните контури приличат на синини от насилие или душене. След като Цветкова е разчертана, медиците започват обработката на проблемните зони с лазер. Интервенцията не изглежда болезнена, но в очите на Ваня се усеща страх, пише „Галерия“.

Актрисата е изтипосана пред фотостена, където отблизо показват ефекта. Странно е, че е почти незабележим и звездата изглежда по-зле отколкото преди процедурата, а кожата й е осеяна с петна и е жълта. Може процедурата да оказва влияние след време, но за огромната сума, която струва, ефектът е разочароващ.

Източник: slava.bg, сн.: Youtube.com