Голямо нещастие сполетя актрисата Ваня Цветкова.

Любимката на зрителите от "Лавина" и "Комбина", "7 часа разлика" и "Фамилията", е претърпяла нелеп битов инцидент, който я е приковал в инвалидна количка. В момента състоянието на Ваня продължава да е тежко.

Ваня се пребила на стълбите на собствената си къща. До жестокия инцидент се стигнало напълно случайно - актрисата се подхлъзнала, докато говорела по телефона. 59-годишната звезда на БГ киното полетяла надолу по стълбището.

Синът й Павел я открил да лежи в безпомощно състояние, просната полужива на пода, и незабавно позвънил на телефон 911, за да извика линейка.

Ваня била хоспитализирана в местно лечебно заведение, след което преминала през няколко скъпи операции. Докторите обаче не били много оптимистични за цялостното й възстановяне, още повече, че на тази възраст подобни трамви в областта на таза зарастват много трудно.

Лекарите допълнително шокирали актрисата, че надали отново ще може да ходи нормално и дълго време ще трябва да ползва инвалидната си количка, пише столичен седмичник. В най-добрия случай Ваня Цветкова би могла да проходи чак след година-две.
Източник на ПИК съобщи, че инцидентът с Ваня Цветкова е станал преди няколко месеца.