Докато въпросителните около бъдещето на „Седем часа разлика” се разсеят, Ваня Цветкова се стяга за предизвикателството да изиграе съвършено различен образ от този на властната Таня Стоева.

В новия сериал на bTV “Фамилията” тя ще нарами емоционалните белези на екранната съпруга на Стефан Данаилов, научи „Монитор”.

От безкомпромисен съдия с желязна воля и нюх за неприятностите актрисата ще скочи към персонаж с лабилна психика.

Бившият министър на културата пък ще изгрее в амплоа на изкусен манипулатор, който кове авторитет сред политическия ни елит. Момчето му загива по негова вина, а за да избегне затвора, действащият депутат ще тъпче жена си с хапчета, които отслабват паметта и я тласкат към лудостта.

Емоционалната травма от преживяното ще се превърне в най-съкровената му тайна, а за да я опази, Ламбо ще стане заложник на ключови в управлението на страната фигури. Клапата на драмата, с която „Камера” планират да надскочат успеха на „Стъклен дом”, щракна преди месец в София.

В края на миналата седмица екипът разбуни духовете на живущите в Нови Искър като атакува с кордон от черни лимузини и масовка от 40 души местния завод за скрап.

Цветкова вече е започнала снимки за лентата, която продуцентите Димитър Митовски и Димитър Гочев първоначално позиционираха в сай-фай жанра.

По техни думи сюжетът ще „шокира аудиторията”, а съспенсът ще удря в диафрагмата досущ като психарията на Дейвид Линч в любимия им „Туин Пийкс”.

По-голямата част от декември и новогодишните празници звездата от „Лавина” изкара при сина си в Лас Вегас.

Основен стимул да отлети към столицата на хазарта бе замразеният работен процес около новия сезон на „Седем часа разлика”, от който има заснети едва четири епизода.

Продуцентите от Global Films разпуснаха каста заради липсата на системно финансиране от страна на bTV. От медията отрекоха да са спрели субсидиите за сагата и заявиха, че тя е сред акцентите в програмната им схема и в следващите две години.

В случай че страните не се споразумеят, сценаристите Милена Фучеджиева и Любен Дилов-син са амбицирани да завършат историята под формата на книга.

Те държат ексклузивните права върху историята за семейните войни по трасето Ню Йорк-София. Междувременно третият сезон на „Седем часа разлика” посрещна 2013 г. аут от делничния прайм на bTV. “Сериалът е в почивка, но ще се завърне през март.”, лаконично коментираха от пиар отдела на медията.