„Лошото момче” на „Фермата” и нейният стожер - Райно се изправят един срещу друг в събота вечер в най-гледаното риалити „Фермата”.

Събитията около сблъсъка ще бъдат коментирни и от гостите в студиото – Бони, Дони Василева, Деси Тенекеджиева, Ирина Тенчева и проф. Илия Илиев.

В събота вечер зрителите ще видят как приключва най-драматичната за Варсамов седмица, когато той най-после ще свали маската си, за да покаже своето истинско лице и се е заканил да покаже „кон боб” яде ли. Той иска да остави „Фермата” без най-ценния човек, който е и един от най-работещите участници – Райно. Старозагорецът, обаче, няма намерение да се предава и иска да остане в предаването.



Дуелът между Варсамов и Райно ще реши и още два конфликта, на който зрителите са свиделети през последните седмици – мързеливците или работещите ще останат с един повече, и градът или селото е по-подготвен за живота. Това ще се реши след като Райно и Варсамов премерят сили в изграждането на дървен мост за време, да изпрабват силите си на „въртяща греда” и за време да разцепят голямо дърво с брадва.