Легендарният Васил Найденов е готов със своето дългоочаквано завръщане пред софийската публика. Звездата анонсира, че ще изнесе бутиков концерт на 15 октомври, в столичния Bedroom Premium Club. Събитието е с начален час 22:00ч., а достъпът до клуба е само с резервации. Абсолютният любимец на публиката, внимателно прецизира своите участия и трудно приема покани за нови изяви. Причината се крие в неговите безкомпромисни изисквания към озвучаването и осветлението на местата, в които пее.

Ето защо по традиция певецът избира, най-добра клубна сцена в България, за своите виртуозни рецитали. Те продължават в рамките на няколко часа, а от сцената звучат абсолютно на живо, любими песни на поколения българи. И този концерт няма да е изключение и сред репертоара на звездата ще попаднат вечни хитове като „Адаптация”, „Телефонна любов”, “Тишина“, „Синева“ и „Всичко ми е наред”.

Очаква се, като гости в клуба, да присъстват и много колеги на Васил, защото това е първата му значима изява, след неговия официален 70 годишен юбилей. Заради ситуацията с COVID-19, Кралят на българската естрада, посрещна празника си в тесен кръг и на 15 октомври, ще има възможност да пее за всички свои приятели и почитатели