Музикалната звезда Васил Найденов опроверга единствено пред в. "168 часа"сензационната новина, че именно той ще бъде черешката на тортата в новия сезон на "ВИП брадър" през есента.

В момента любимият певец е в Париж по важни бизнес дела, а графикът му е препълнен от работни ангажименти с месеци напред.

"Имаше предложение към него да влезе в къщата - обясни импресариото на изпълнителя Ивайло Манолов. Проведохме няколко разговора с продуцентите с най-голям интерес, защото и друг път сме работили заедно в други формати на Нико Тупарев и сме в прекрасни отношения. Обяснихме им обаче, че е невъзможно за Васил да участва в предаването, тъй като е затрупан от работа. Този вид риалити малко или много е за лица, които са по-свободни и могат да си позволят това време, прекарано в изолация пред камерите. Слава богу, Васил не може да отдъхне от ангажименти, но има и хора, които не са толкова заети. Той няма интерес към този вид изява, както и нужда от внимание Славата дори ни е в повече, ако мога така да го кажа", коментира Манолов.

Дясната ръка на Найденов сподели, че вече му звънят за осъществяването на музикални проекти през 2016 година.

Изпълнителят на "Синева" трескаво подготвя и голям концерт в Лондон на 27 ноември

От Италия също искат да чуят нашия певец и музикални продуценти вече са влезли в договорни отношения с него за осъществяването на бъдещи събития.

Така от екипа на предстоящия сезон на "ВИП брадър" ще трябва да приковат зрителите пред малкия екран, но без звездното излъчване на Найденов.