Легендарният Васил Найденов изнесе своя дългоочакван бутиков концерт на морския бряг в Слънчев бряг. Над 1000 гости аплодираха звездата на сцената на Bedroom beach club. Емблемата на родната естрада за пореден път доказа защо е един от най-обичаните български изпълнители.

Той обаче не сдържа емоциите си и буквално се просълзи от вълнение: “Много хора се опитват да бъдат режисьори на живота, но малко успяват. Сега ще пея за живота, любовта и още нещо...Защото винаги се връщам тук....Защото винаги след спомените тичам! Благодаря Ви Слънчев бряг, затова че ми подарихте любовта си...Искам да усещам, че съм жив и нужен. Дълбок поклон пред вас и българската музика! За мен днес е малък празник, нека се обичаме, да пием и да се целуваме!



Ексклузивното шоу продължи близо 3 часа и e част от поредица концерти реверанс към големите български звезди. От сцената прозвучаха шлагерите "Сбогом моя любов", "Огън от любов", "Казано честно всичко ми е наред" и много други. Целият столичен елит предприе кратко морско пътешествие, за да се наслади на специално подготвената програма, в която участие взеха 7-а музиканти.



След Васил Найденов, на сцената на най-модерния клуб в Слънчев бряг, ще се качи цяла плеяда български звезди. На 7-и август предстои HIP HOP HISTORY REPEATING, в което участие ще вземат Ъпсурт, Спенс, Димчо, Skiller,DJ Doncho, NDOE, DJ CASS, Alex P и Мария Драгнева. Махмут Орхан се завръща в Слънчев бряг на 10 август, за една безпрецедента парти вечер, която ще бъде паметна за Лято 2019. Името на Махмут е синоним на най-големия музикален хит в Европа - парчето „Feel“. На върха на славата си, 25 годишния DJ от Бурса избра да пуска музика в топ сезона на Слънчев бряг.