Васил Найденов получил покана да влезе в къщата на “ВИП Брадър”.

След като провел разговор с продуцентите на предаването, певецът преценил, че няма как да приеме.

“Той е изпълнител с много ангажименти и не може да си позволи да отсъства 3 месеца. Публиката му го чака. Така че, за съжаление се наложи да откаже на екипа, с който сме в прекрасни отношения. Работили сме заедно и преди - Васил беше в “Байландо”, аз бях жури във “ВИП денс”. Пожелаваме успех на останалите участници”, каза импресариото на певеца Ивайло Манолов.

През трите месеца, които можеше да прекара в къщата, Васил Найденов ще изнесе много концерти не само в страната, но и в чужбина. Певецът се подготвя за турне в Европа в големи зали с капацитет 2-3 хиляди човека.

По всяка вероятност концерти ще има в Рим, Париж, Виена, Милано, но датите още не са ясни. Отсега се знае обаче, че Найденов ще изнесе голям спектакъл в Лондон на 27 ноември. Пак по същото време - наесен, певецът ще има изява и в една от бившите социалистически републики, но все още не издава коя е. Водят се преговори и за турне отвъд океана. Концерти ще има и в около 15 града в Канада и в САЩ за първи път от 13 г. Найденов е пял за последно там през 2002 г.