Поплегендата Васил Найденов посрещна 2017-а с ново жилище, съобщава „Монитор“.

Той е закупил съседен апартамент в блока си в столичния център и на практика ще се шири на цял етаж, но още не е започнал да проектира пространството по свой вкус.

Певецът, който има нюх към интериорния дизайн и естетското осветление, вече е започнал да работи по мебелите. След натоварения откъм концерти празничен декември той разпуска, променяйки фасона на бутикова италианска масичка. Любимецът на две поколения българи шлайфа по бароковия тертип на френските дворци и всеки детайл в основния си дом, който ремонтира сам в продължение на 12 години.

Освен с прекрасен дом, отговарящ на аристократичния му дух, Найденов може да се похвали и с поредното признание на феновете. В класацията „Стоте златни български песни“ на „БГ Радио“ той е единствения артист с цели 13 заглавия, сред които култовите „По първи петли“, „Телефонна любов“ и „Болката от ляво“.

В момента мениджърът на звездата Ивайло Манолов води преговори за турне в САЩ, чийто старт е заложен за март.

В навечерието на Нова година Найденов попадна в снежния капан на магистрала „Тракия“, която бе затворена за известно време заради верижна катастрофа.

„От 30 години шофирам, такъв ад не бях виждал! Вятърът обърна един автомобил пред нас, наоколо поне 50-60 коли бяха спрели в бедствено положение, част от тях в канавката. Тези 35 км до Бургас ги взехме за 2 часа и половина“, сподели наскоро Манолов за „Монитор“.

Слава Богу, те пристигнали невредими в хотела, чиито гости Васил Найденов трябвало да забавлява на 31-и декември.