Васил Найденов тръгва в понеделник за Анталия да отпразнува на 3 септември 65-ия си рожден ден.

С него пътуват Богдана Карадочева и Стефан Димитров. Тримата ще пътешестват с автомобил, защото се боят от полети. А приятелят на певеца Ивайло Манолов да шофира техния "Фолксваген Фаетон" 1300 километра - разстояние, което се изминава за около 14 часа.

Компанията е запазила апартаменти първо в хотел край Босфора в Истанбул, а във вторник сутринта поема към курорта Кемер в Средиземно море.

Собственикът на 7-звездния хотел сам се е заел да направи голям масраф на Васил Найденов, пише "24 часа". Той е български изселник в Турция и откакто певецът харесал хотелския палат, не само лично го посреща и подготвя пиршеството, ами е и сред поканените на рождения ден, обяснява Ивайло Манолов.

И миналата година Кеца беше в Анталия за 64-тата си годишнина.

Още от сутринта в луксозния апартамент на Кеца ще започнат да се носят цветя и поне 3 торти с черно 12-годишно "Джони), като най-специалната се пази за вечерта.

Именитата компания ще остане 12 дни в Анталия. На известния работохолик Васил Найденов почивката му ще дойде дюшеш, тъй като дни преди да замине изкарваше по 12 часа в студиото, където записваше нови песни.