Естрадната легенда Васил Найденов е бесен на по-младия си колега Любо Киров. Бившият член на група "Те" редовно пее по участията си едни от най-емблематичните песни на Кеца и това изобщо не се нрави на ветерана, научи HotNews.

Според Найденов, когато Любо изпълнявал парчета като "Адаптация", "Телефонна любов", "Сбогом, моя любов" и "По първи петли", това пречело на неговата работа. "Като той ги пее по участията си, моята работа спада. Заведенията ще предпочетат да го канят него, защото хонорарът му е по-малък, а и е универсален изпълнител, който може да изпълнява и мои песни и публиката да е доволна", възмущавал се пред свои Васко.

Найденов се чудел как да направи така, че да забрани на колегата си да изпълнява тези песни. Още повече, че Любо се изхитрил и ги представял по участията си абсолютно акапелно и реално Васил е с вързани ръце и не може дори да го подведе под съдебна отговорност. 

В онези години Васил и Любо поддържаха добри отношения. Много често са излизали с общият си приятел Камен Воденичаров. Но дойде време, когато професионалните интереси заслепиха дружбата между тях. "От алчност всеки е озверял като вълк. Не се напечели Кеца, само ламти за пари", коментират в гилдията им.