Естрадната ни легенда Васил Найденов е изнемощял и едва пеещ по концертните си дейности, алармираха притеснени почитателите му. Въпреки това любимецът на много българи не спира да приема покани за участия. Почти няма месец, в който той да не е приел поне две-три изяви, а за всяка от тях взима доста тлъст хонорар, скачащ до 10 000 лв.

От експлоатацията на Найденов обаче гласът му видимо изнемогва, все пак и годините му не са никак малко. "Разликата когато го слушахме на живо преди две години е огромна със сегашните му изяви. Ако не вземе мерки, ще загуби гласа си напълно", смятат фенове на Кеца.

Кеца загуби 3 млн. лева в пирамиди

В последните години Найденов не е слизал от сцената нито за миг. Даже напротив, стреми се да поема още повече ангажименти, които вярно му носят много добри доходи, но те са за сметка на здравето му, коментират в музикалните среди.

"Васко наистина е голяма звезда, с която България много се гордее, но е много грозно, когато алчността така те е заслепила, че не можеш да оставиш сцената заради парите", обсъждат го негови колеги.