Васко Кеца трупа пачки като за последно и става все по-алчен с годините, научи "България Днес".

Найденов е всеизвестен с безумно високите хонорари, които прибира от участия, но напоследък се е самозабравил, алармират негови върли фенове.
64-годишният изпълнител е решил, че да се отдаде на кратка почивка е абсолютно ненужно и докато има сили, няма да слезе от сцената.

Цените на билетите за участията на Васко през последната година са се увеличили почти двойно и столичните заведения, в които Кеца гостува, остават все по-празни.

За да се насладят на вечните хитове на популярния изпълнител, почитателите му трябва да платят между 40 и 60 лв. за вход, като това не включва парите, които трябва да оставят за консумация за вечерта. Така едно двучасово участие на Васко Кеца излиза малко над 100 лв.

Въпреки че пее в полупразни заведения, джобът на Кеца не само не остава по-празен, но и се пълни яко от частните партита на бизнесмени, които са златна мина за естрадната звезда. През изминалите коледни празници изпълнителят прибра чисто 100 бона в джоба. Това помогна на Кеца да превъзмогне загубите след драмата с КТБ и да си стъпи отново на краката.