Световноизвестният цигулар Васко Василев предпочита да си остане ерген и упорито отказва да стигне до брак с половинката си.

Той заяви, че не иска да се ожени за интимната си приятелка Кристина Сънт, с която са вече повече от година.

За нея се знае само, че е млада балерина и хореографка с норвежко-английски произход. Двамата се залюбили в Лондон, където са колеги в “Ковънт гардън”.

Виртуозът я представи официално на близките си през миналата пролет, когато я доведе за първи път в родината си. Тогава Васко беше трайно ангажиран с журирането си в българското издание на X Factor, пише в. "Монитор".

Музикантът не е от публичните личности, които обичат да разкриват личния си живот.

"Аз съм нормален и обикновен човек и предпочитам вие да разказвате за мен, иначе рискуваме да стане скучно", измъква се с ирония Василев.

"Искрено се забавлявам с всички догадки и констатации за личния ми живот, който в реалността е доста по-семпъл. Не правя планове за брак, живея както ми харесва, като се старая да съм верен на себе си, без да наранявам хората, които обичам", обясни Василев.

Неговите близки са скептични, че той изобщо ще се ожени някога.

"Васко дори не го стори, когато живееше на семейни начала с по-възрастната от него Памела Никълсън, та едва ли с това младо момиче, с което е в момента", коментират негови приятели.

С майката на цигуларката Ванеса Мей, която пък беше бурно освиркана на концерта си в София неотдавна, Васко живя дълги години и в крайна сметка изостави връзката им.

Памела била доста огорчена от това, че изпуснала младото си гадже, но в крайна сметка двамата останали приятели, казват още източници.