Овен- Има вероятност партньорът ви да се разболее и вие да трябва да се грижите за него/нея. Това може да стане повод после да си наговорите много нежни и приятни думи. Някои събития около вас може да приключат с неочакван край.

Телец- Във вашето обкръжение може да се наблюдават много болезнени реакции предизвикани повече от завист, отколкото от опит да се отстояват някакви идеи и лични възгледи. Реакциите ви ще са както обикновено.

Близнаци- Денят може да се окаже труден за мнозина от вас. Не се учудвайте, ако се почувствате отпуснати и изморени. Някаква празнота отвътре ви е обзела. Ще ви бъде трудно да съхраните енергийното си поле.

Рак- Ако сте обвързани, то ще има укрепване на отношенията в брака. Ако сте свободни, то има голяма вероятност да срещнете интересна личност. Избягвайте напрегнатите дейности и изморителната работа.

Лъв- Възможно е да трябва да направите не лек избор между служебните интереси и личния живот. Ако не изгубите решителността си, ще блеснете в делова схватка и ще постигнете добри резултати.

Дева- Сега сте съсредоточени най-вече в себе си. Набиват ви се всички детайли в очи, които досега сте пропускали. Аналитичните ви способности са на ход. Постепенно през деня ще намерите своето умиротворение.

Везни- Денят може да се окаже проблемен и труден за повечето от вас. Не забравяйте, че преди да предприемете каквито и да било решения и действия е необходимо да проучите внимателно ситуацията.

Скорпион- Продължавайте започнатото и проявете разумен консерватизъм. За предпочитане е да отложите връзките с обществеността. Денят е по-важен за жените. Не е изключено да ви се случи нещо от неочаквано естество.

Стрелец- Подходящ ден за активни действия във вашата сфера на работа или бизнес. Вашите мисли ще бъдат обсебени от професионалните ви проблеми. Трябва да ликвидирате с нещо, с което сте се нагърбили - проблем, дейност, задача.

Козирог- Слънчевото настроение няма да ви напусне през целия ден. Инвестирайте вашата практичност, предприемчивост и организаторските си качества в нещо полезно. Ако подхода ви е правилен към нещата, ще постигнете забележителни резултати.

Водолей- Преценявайте своите възможности и не се стремете към ненужни подвизи. Проявете необходимата доза мъдрост и въздържание - това за съжаление е единственият способ да избегнете необмислени действия.

Риби- Ще бъдете изпълнени с нови емоции, с нови впечатления. Възможни са конфликти с хора, които се опитват да контролират вашите действия и решения. Умерените рискове ще ви донесат полза.