Актрисата Ирина Митева напусна сериала „Откраднат живот” вчера вечерта много изненадващо за почитателите на лекарския филм, които залагаха, че следващият изгонен от филма ще е Моньо Монев или доктор Мазов. Екранната Ина Фотева се самоуби, като се хвърли от скалите край Радомир, след като разбра, че съпругът й Иво е жив, а всичките й колеги станаха свидели на филмче, на което прави секс с банкер, за да спаси болницата.

Тя е втората знакова фигура от най-популярния сериал у нас, която си тръгва неочаквано след героя на Юлиан Вергов, за когото все още жалеят всички дами. Излизането на младата актриса от „Откраднат живот” породи спекулации, че тя иска да има повече време на семейството си, след като се оженила наскоро тайно. Като доказателство бяха приложени снимки на облечената в прекрасна булчинска рокля Митева. Те обаче са просто част от поредния филм, в който все по-търсената Митева участва заедно с други звезди като Влади Въргала и Краси Ранков, който също бе част от „Откраднат живот”.

Феновете се надяват хвърлянето на Фотева да е част от неин сън, но в днешната серия героят на Наум Шопов ще бъде извикан в моргата, за да разпознае тялото на любимата си.